Papildomos nuolaidos fizinėje parduotuvėje Kaune! Verslo gatvė 24-8

Galimybė pirkti išsimokėtinai su InBank lizingu.

Ventiliatoriai, įrankiai, kondicionieriai : Tough Master 2024 pavasario naujienos

Ventiliatoriai, įrankiai, kondicionieriai : Tough Master 2024 pavasario naujienos

Išlikite vėsūs ir mėgaukitės naujais įrankiais iš TOUGH MASTER!

TOUGH MASTER 2024 m. pavasario naujienos apima oro kondicionierius, stalinius ventiliatorius, grindų ventiliatorius, sodo, bei būtinus darbo vietos įrankius, kurie leis jums išlikti vėsiems įvairiais būdais!

Jaustis patogiai su gaiviu vėjeliu karštą dieną su mūsų naujausiais vėsinimo produktais.

TOUGH MASTER Nešiojamas oro kondicionierius 3 viename vėsintuvas / drėgmės surinkėjas su WiFi 45W (TM-AC1029LTWF)

Vienas iš TOUGH MASTER įdomiausių naujų produktų yra čia: nešiojamas oro kondicionierius TM-AC1029LTWF! Šis galingas įrenginys suteiks patogų vėsinimo sprendimą mažesniems erdvių ir nukreiptų sričių plotams. Kompaktiškas oro kondicionierius siūlo lankstumą, paprastą montavimą, ekonomiškumą ir laikiną montavimą ar pramoninį vėsinimą be jokių abejonių.

Savybės:

  • Galingas vėsinimas: Šie laisvai pastatomų oro kondicionierių yra su 9000 BTU vėsinimo galia, leidžiančia efektyviai atvėsinti iki 16°C kambarius iki 24 kv. metrų ploto. Idealu biurams, sporto klubams, parduotuvėms ir namams. 
  • 4 viename savybės: Šis vėsinimo įrenginys turi 4 daugiafunkcines veikimo režimus: oro vėsinimas, drėgmės surinkimas, tik ventiliatorius ir energijos taupymo miego režimai, suteikiantys įvairiapusį naudojimą. Be to, yra automatinio osciliacijos režimas, kuris nukreipia oro srautą per plačią plotą arba tiksliai nurodyta kryptimi. 
  • Skaitmeninis ekranas ir nuotolinio valdymo pultas: Skaitmeninis LED ekranas ir belaidis nuotolinio valdymo pultas leidžia visiškai valdyti visus veikimo režimus, įskaitant automatinį, vėsinimo ir miego režimus, taip pat 24 valandų įjungimo/išjungimo laikmato funkciją ir reguliuojamą termostato temperatūros valdymą (°C ir °F skalėmis).

TOUGH MASTER 12" metalinis grindų ventiliatorius / stalinis ventiliatorius su trimis greičiais ir reguliuojamu pakreipimu 45W (TM-FF30M)

Norėdami išlikti patogūs karštomis vasaros dienomis, išbandykite 12 colių metalinį grindų ventiliatorių su 45 W varikliu ir plačiomis 300 mm lapais, kurie efektyviai vėsina didelius plotus. Šis tvirtas ir nešiojamas stalinis ventiliatorius su patikimu dizainu užtikrins efektyvų vėsinimą ir orų cirkuliavimą bet kur jūs būtumėte.

Savybės:

  • Galingas vėsinimas: Dėl savo stiprumo ir patikimumo, grindų ventiliatoriai kambariams efektyviai gali atvėsinti mažus ir didelius plotus. Puikiai tinka studijoms, namams, biurams, garažams ar net sporto salėms. 
  • Stiprus dizainas: Pastatytas kokybiškai ir ilgaamžiškai, šis metalinis konstrukcijos ventiliatorius atlieka savo funkciją puikiai. Jis yra paprastas naudoti, tvirtas ir patikimas ventiliatorius, užtikrinantis efektyvų jūsų erdvės vėsinimą ir oro cirkuliaciją. 
  • Didelis oro cirkuliavimas: Lyginant su tradiciniais plastikiniais staliniais/ grindų ventiliatoriais, TOUGH MASTER metalinis ventiliatorius generuoja didelį oro srautą, judinantį 26 m³ per minutę, greitai atvėsindamas jūsų erdvę.

TOUGH MASTER 16" metalinis grindų ventiliatorius / stalinis ventiliatorius su trimis greičiais ir reguliuojamu pakreipimu 95W (TM-FF40M)

Panašiai kaip 12 colių metalinis grindų ventiliatorius, šis vėsinamasis ventiliatorius puikiai tinka dideliems plotams. Šis modelis turi dar galingesnį variklį, 95 W galios. Be to, jis šiek tiek didesnis, 16 colių. Taigi, jei jums reikia dar daugiau galios ir norite suteikti vėsų vėjelį didesniam plotui, pasirinkite šį fantastišką produktą. 

Savybės:

  • Galingas vėsinimas: Dėl savo stiprumo ir patikimumo, grindų ventiliatoriai kambariams gali efektyviai atvėsinti mažas ir didelias erdves. Puikiai tinka studijoms, namams, biurams, garažams ar net sporto salėms. 
  • Tvirtas dizainas: Pastatytas iš kokybiškų medžiagų ir ilgaamžiškumo užtikrinimo, šis metalinis konstrukcijos ventiliatorius efektyviai įvykdo savo funkciją. Jis yra paprastas naudoti, tvirtas ir patikimas ventiliatorius, kuris užtikrina efektyvų jūsų erdvės vėsinimą ir oro cirkuliaciją. 
  • Didelis oro cirkuliavimas: Su 95 W varikliu ir plačiais lapais, TOUGH MASTER metalinis ventiliatorius generuoja didelį oro srautą, judinantį 55 m³ per minutę. Dėl to ventiliatorius greitai atvėsins jūsų erdvę, idealiai tinka naudoti didelėse erdvėse karštomis oro sąlygomis.

TOUGH MASTER elektrinis purkštuvas, rankinis dažų purkštuvas su laidu, 800 ml talpa ir reguliavimo ratuku (TM-SG558)

TOUGH MASTER® purkštukas TM-SG558 dažams, lakui ir gruntui yra idealus norint gauti glotnų, profesionalų apdailą tiek vidaus, tiek lauko paviršiams. Elektrinis purkštukas lengvai tvarkysis su aliejiniais dažais, vandens pagrindo dažais, lakais, gruntu, dėmėmis ir kitomis dažų bei lakų medžiagomis, kurių klampa neviršija 80 DIN.

Savybės:

  • Atsparūs medžiagai: Purkštuko pagrindinis polipropileno korpusas yra tvirtas, o gumuota rankena suteikia tvirtą laikymą, kad jis nenuslystų naudojimo metu. Dažų purkštuvas taip pat yra įrengtas latoninio purkštuko antgaliu. 
  • Puiki našumas: Pakankama galia kartu su optimalia šlaito formos impelleriu skatina didelį srovės greitį, geresnį vėsinimą ir maksimalią produktyvumą - iki 800 ml per minutę. Reguliuokite oro srautą ant dažų purkštuvo reguliatoriu. 
  • 3 purškimo lygiai: Taikykite dažų mišinį įvairiais būdais - vertikaliai, horizontaliai ar taškiniais purškimo tipais. Šis reguliavimas ant elektrinio dažų purkštuvo leidžia purkšti dažus su skirtingomis darbo padėtimis ir paviršiaus formomis.

TOUGH MASTER kūjis ergonomiška neslystanti rankena, griovimo kūjis su stiklo pluošto kotu, 4 svarai (TM-CH40F)

TOUGH MASTER TM-CH40F klubo kūjis (1,8 kg / 4 lb) turi aukštos klasės C45 plieno galvą, suteikiantį maksimalų stiprumą ir ilgaamžiškumą. Jo kūlimas ir miltelinis dengimas užtikrina 50-58 HRC kietumo lygį, leidžiantį griovimo kūjiui atlaikyti sunkius smūgius.

Savybės:

  • KOVINIS PLYŠINIS GALVAS: Šio klubo kūjo ultratvirtas kovinis plyšinis galvas pagamintas iš aukštos kokybės C45 plieno, suteikiantis maksimalų stiprumą ir ilgaamžiškumą, kad įrankis tarnautų daugelį metų. 
  • MILTINIS DENGIMAS: Didelio klubo kūjo kūlimas ir termiškai miltelinis dengimas užtikrina 50-58 HRC kietumo lygį, skirtą atlaikyti sunkius smūgius ir nuolatinius smūgius. 
  • ERGONOMINĖ STIKLO PLUOŠTO RANKENA: Pagaminta iš aukštos kokybės stiklo pluošto, ši trijų dalių griovimo kūjis prisideda prie smūgių vibracijos absorbcijos, mažinantį spaudimą ant jūsų rankų.

TOUGH MASTER elektrinis lapų pūstuvas su laidu 3 viename 230-240V, 45L, su surinkimo maišu, 3000W (TM-GLB345E)

Elektriniai lapų purkštuvai yra geriausias pasirinkimas, jei ieškote greito ir paprasto būdo tvarkyti savo kiemą, pavyzdžiui, TOUGH MASTER TM-GLB345E lapų purkštuvui su galingu 3000W varikliu. Šis su laidu purkštukas užtikrina išskirtinį našumą, užtikrinant efektyvų ir išsamų lapų bei šiukšlių šalinimą.

Savybės:

  • ULTIMATYVUS SODININKYSTĖS ĮRANKIS: Šis galingas 3000 W variklis siūlo 6 skirtingus greičio nustatymus ir maksimalų oro srautą iki 270 km/h. Maksimalus oro tūris 13,2 m³/min padaro šį lapų purkštuvą būtinu tvarkant žolėtus plotus, terasas, privažas ir pan. 
  • 3-Į-1 FUNKCIONALUMAS: Purkšti lapus yra puiku, bet juos išvalyti dar geriau. TOUGH MASTER lapų purkštuvas siurbia, pūčia ir mulčiuoja - visa tai viename. Padarykite savo sodą žavų ir tvarkingą visus metus. 
  • PATOBUOLIS PERKELIAMUMAS: Šis elektrinis lapų purkštuvą yra įrengtas patogiu petnešimu ir sodui draugiškomis rateliais, kad būtų lengva manevruoti ir lengva valyti jūsų sodą, išlaikant jį nepriekaištingą.

TOUGH MASTER smūginis gręžtuvas su laidu 230V, perforatorinis gręžtuvas su kintamu greičiu, 650W (TM-ID700E)

TOUGH MASTER su laidu smūginiai gręžtuvai leidžia naudotojams gręžti skyles į įvairius medžiagų tipus (metalą, medieną, stiklą, betoną ir kt.). Naudojant TM-ID700E greitį ir smūgio galią, galite sukurti skylę daugumoje kietų medžiagų. Smūginio gręžtuvo režimų ir greičio parinkikliai leidžia tiksliai derinti jūsų įrankio galios lygį prie gręžiamo medžiagos tipo.

Savybės:

  • Galingas variklis: Šis su laidu smūginis gręžtuvas iš TOUGH MASTER yra įrengtas galingu 650 W varikliu su dideliu sukimo momentu, kuris veikia įvairiose medžiagose, todėl idealiai tinka reikalaujantiems projektams. 
  • Reguliuojamas greitis: Elektriniame smūginiame gręžtuve yra greičio reguliavimo ratukas ir kintamo greičio iššūkis, leidžiantis jums kontroliuoti gręžimo greitį ir nustatyti greitį nuo 0 iki 2300 aps/min pagal jūsų poreikius. 
  • Užraktas: Norint užrakinti greitį be nuolatinio antgripo rankenos, šiame su laidu smūginiame gręžtuve yra patogus užrakto mygtukas. Tai padeda sumažinti nuovargį naudojantis įrankiu.

TOUGH MASTER juodas laisvai pastatomas 8" stalinis ventiliatorius su laidu, 3 greičio nustatymais ir sieniniu tvirtinimu, 25W (TM-DF8B)

Jauskite oro cirkuliatoriaus ventiliatoriaus sprogimą norimu stiprumu, naudodamiesi 3 greičio nustatymais (žemas, vidutinis ir didelis), kurie sukuria individualią komforto zoną bet kuriuo metų laiku. Dėl jo galingumo, aerodinaminio dizaino ir stiliaus, oro judėjimas yra maksimaliai padidintas, jūs galite jausti vėjelį net iki 7 metrų atstumu.

Savybės:

  • Stalinis arba sieninis montavimas: Šis stalinis ventiliatorius turi sieninio montavimo funkciją, kuri yra vietos taupymo dovanų. Jis leidžia oro cirkuliacijai apie plotą, nesudarant reikalingos darbo stalo vietos. 
  • 3 greičio nustatymai: Mūsų vėsinamasis stalinis ventiliatorius turi 3 greičio nustatymus, leidžiančius lengvai kontroliuoti oro cirkuliaciją. Pasirinkite žemą, vidutinį ar didelį greitį pagal savo poreikius. 
  • Oro cirkuliacija: Su galia, kurios jausite net iki 7 metrų atstumu ir aerodinaminiu dizainu bei stiliumi, šis mažas ventiliatorius maksimizuoja oro judėjimą, suteikdamas jums geriausią gaivų vėjelį patogiam darbo dienai.

TOUGH MASTER kabelio ritė 230-240V, 4 lizdų JK ilgintuvas su šiluminiu išjungikliu, 10 m (TM-ECR10)

Ši TOUGH MASTER kasetinė ritė pagaminta laikantis BS EN61242 standartų ir tinkama tiek profesiniam, tiek savarankiškam naudojimui, padidinant elektros energijos tiekimą iki 10 metrų. Ritėje yra 4 saugomos lizdai su maksimaliu 3120 W (13A) apkrova, kai ji pilnai išskleista, ir 1200 W (5A), kai ji pilnai suvyniota. Vėdinimo angos suteikia papildomą vėsinimą kabeliui būnant suvyniotam būsenoje.

Savybės:

  • Valdymas kabeliais: TOUGH MASTER kabelių ritės suteikia organizuotą ir efektyvią būdą saugoti bei valdyti elektros laidus, kabelius ar vamzdžius. Jos neleidžia kabeliams susipainioti ir užtikrina, kad jie išliktų geros būklės, mažindamos pažeidimo ar nelaimingų atsitikimų riziką. 
  • Saugumas: Kabelių laikymas ritėje užkerta kelią apgaulingoms situacijoms ir potencialiems sužalojimams, kurie gali būti sukelti laisvais ar nesureguliuotais laidais. "THERMAL CUT OUT" saugos funkcija neleidžia kabeliui perkaitinti, kai jis pilnai suvyniotas, ir leidžia atstatyti, jei atsijungia. 
  • Ventiliacija: Šios sunkiosios kabelių ritės būgnelyje esantys ventiliatoriai suteikia papildomą vėdinimą kabeliui, naudojant kabelių ritę suvyniotu būsenoje. Tai užtikrina tinkamą jūsų kabelio vėdinimą ir ilgaamžiškumą.

TOUGH MASTER kabelio ritė 230-240V, 4 lizdų JK ilgintuvas su šiluminiu išjungikliu, 25 m (TM-ECR25)

Ilgesnė, 25 metrų versija yra įspūdingai ryškiai geltono spalvos, kad ji būtų geriau matoma naudojant. Aukštas kabelio matomumas padeda išvengti kliūčių ir kabelio pažeidimų. Aukštos kokybės kabelių ritės yra pagamintos iš stiprių medžiagų, užtikrinančių jų atsparumą dideliam naudojimui ir sunkioms aplinkos sąlygoms.

Savybės:

  • Valdymas kabeliais: TOUGH MASTER kabelių ritės suteikia organizuotą ir efektyvią būdą saugoti bei tvarkyti elektros laidus, kabelius ar vamzdžius. Jos neleidžia kabeliams susipainioti ir užtikrina, kad jie išliktų geros būklės, mažindamos pažeidimo ar nelaimingų atsitikimų riziką. 
  • Saugumas: Laidų laikymas ritėje užkerta kelią potencialiems kliūčių sukėlimo pavojams ir sužalojimams, kurie gali būti sukelti laisvais ar nesureguliuotais laidais. "THERMAL CUT OUT" saugos funkcija neleidžia kabeliui perkaitinti, kai jis pilnai suvyniotas, ir leidžia atstatyti, jei nutrūksta ryšys. 
  • Ventiliacija: Šie ventiliatoriai ant sunkiosios kabelių ritės būgnelio suteikia papildomą vėdinimą kabeliui, naudojant kabelių ritę suvyniotu būsenoje. Tai užtikrina tinkamą jūsų kabelio vėdinimą ir ilgaamžiškumą.