Papildomos nuolaidos fizinėje parduotuvėje Kaune! Verslo gatvė 24-8

Galimybė pirkti išsimokėtinai su InBank lizingu.

Naujasis Makita Akumuliatorinis XGT frezeris RP001G

Naujasis Makita Akumuliatorinis XGT  frezeris RP001G

MAKITA PRISTATO NAUJĄ AKUMULIATORINĮ BEŠEPETĖLINĮ FREZERĮ

 

Makita pristatė visiškai naują didelės galios akumuliatorinį frezavimo įrenginį. RP001G 40VMax XGT ½" bešepetėlinis įleidžiamojo frezavimo frezeris yra puikus didelio efektyvumo ir lengvos konstrukcijos derinys, vienu įkrovimu galima nufrezuoti 80 m MDF plokštės ir pasižymi išskirtiniu įleidžiamojo pjovimo pajėgumu iki 60 mm.

 Kompaktiškas ir lengvas naujasis RP001G yra ergonomiškai suprojektuotas taip, kad juo būtų patogiau ir paprasčiau naudotis, sveria tik 4 kg (su 5,0 Ah Li-lion akumuliatoriumi), o jo aukštis yra kompaktiškas - 294 mm. Bešepetėlinė variklio konstrukcija sumažina trintį, todėl padidėja veikimo laikas ir našumas, o išėjimo galia siekia 1900W, todėl naudotojas gali dirbti ilgą laiką.

 RP001G taip pat turi švelnaus paleidimo funkciją ir elektroninį stabdį, ribojantį atatranką, kad būtų išvengta pažeidimų, o pastovaus greičio reguliavimas sumažina pjovimo greičio sumažėjimo tikimybę, išlaikant švarų ruošinio pjovimą. Jo 3 pakopų gylio ribotuvas leidžia naudotojui greitai perjungti iš anksto nustatytą gylį, kad darbas būtų efektyvus, o mikropjovimo gylį galima reguliuoti 1 mm žingsniu, užtikrinant, kad pjovimo gylis išliktų tikslus ir preciziškas. Įrankyje taip pat yra naudingas dvigubas LED darbo apšvietimas, užtikrinantis geresnį apšvietimą dirbant su detaliais projektais.

RP001G turi Makita AWS Bluetooth technologiją ir gali būti belaidžiu ryšiu prijungtas prie Makita AWS palaikančių dulkių siurblių, kad darbo aplinka išliktų švari ir saugi. Frezavimo įrenginys suderinamas su 12 mm arba 1/2" apkabos griebtuvu.