Papildomos nuolaidos fizinėje parduotuvėje Kaune! Verslo gatvė 24-8

Galimybė pirkti išsimokėtinai su InBank lizingu.

Kol kas geriausias Milwaukee bešepetėlinis variklis

Kol kas geriausias Milwaukee bešepetėlinis variklis
Milwaukee artėja kitas proveržis.
Pasiruoškite kol kas geriausiam bešepetėliniam varikliui - M18 FUEL™ diskinio pjūklo bešepetėliniam varikliui, kuris pristatomas renginyje "Milwaukee Pipeline 2024".
Tai didžiausios galios bešepetėlinis variklis, kokį tik kada nors yra gaminęs šis prekės ženklas, ir mažesnis už ankstesnius modelius: bet tuo pačiu ir galingesnis.
  Kodėl tai toks didelis dalykas? Tai ne tik didžiulė naujovė įrankių pasaulyje, bet ir ženklas to, kas bus ateityje.
 
Šis variklis toks nuostabus dėl savo sudėtingos konstrukcijos.

Kiekvienas komponentas buvo kruopščiai parinktas, kad būtų užtikrintas kompaktiškas dizainas ir padidinta ankstesnės kartos variklio galia.

Pavyzdžiui, varinės ritės turi kur kas mažiau tarpų, palyginti su šepetėliniais varikliais. Tai svarbu, nes variklyje galima panaudoti daugiau vario gijų. Daugiau vario gijų sukuria stipresnį magnetinį lauką, todėl variklis yra stipresnis. Todėl jūsų M18 FUEL™ diskinis pjūklas bus dar galingesnis ir galės pjauti storesnes medžiagas.

Taip pat yra naujų galios tranzistorių, kurie optimaliai veikia su M18 FORGE™ 12Ah akumuliatoriumi.

Be to, ši technologija gali padėti sukurti galingesnius kitų tipų elektrinius įrankius, pavyzdžiui, stalinį pjūklą ar siaurapjūklį, jei "Milwaukee" toliau plėtos šiuos gaminius.Bet, kad į šią konstrukciją jau įdėta tiek daug pastangų, yra daugiau nei tikėtina jog išvysime šiuos variklius ir kitose įrankuose.

Kaip "Milwaukee" to pasiekė.
Kalbant apie bešepetėlinę technologiją, "Milwaukee" turi ilgą ir novatorišką istoriją.

Pažvelgę į šią istoriją galime pamatyti, kaip stipriai ši technologija patobulėjo ir kaip toli ji pažengė.



  • 2012: M18 FUEL™ gręžtuvas / gręžtuvas - pirmasis bešepetėlinis įrankis. Tai žymi bešepetėlinių variklių technologijos, kurią jie ženklina FUEL™ linija, diegimo pradžią. Šios linijos įrankiams būdingi POWERSTATE™ bešepetėliniai varikliai, REDLINK PLUS™ valdymas ir REDLITHIUM™ akumuliatoriai.
  • 2013-2014 m: FUEL™ linija plečiasi, įtraukdama įvairius kitus įrankius, pavyzdžiui, smūginai veržliasūkiai, pjūklus ir šlifuoklius. Visuose šiuose įrankiuose naudojami POWERSTATE™ bešepetėliniai varikliai, padidinantys našumą ir ilgaamžiškumą.
  • 2015-2016 m: Milwaukee toliau diegia naujoves FUEL™ linijoje, pristatydama tokius gaminius kaip M18 FUEL™ perforatorius, M12 FUEL™ ¼" šešiakampis smūginis gręžtuvas ir M18 FUEL™ Sawzall®. Šiuose įrankiuose naudojama pažangi bešepetėlinio variklio technologija, užtikrinanti didesnį efektyvumą ir ilgesnį veikimo laiką.
  • 2017 m: Dėl nuolatinio FUEL™ linijos tobulinimo ir plėtros "Milwaukee" pripažįstama bešepetėlinių variklių technologijos rinkos lydere. Jie pristato daugiau specializuotų įrankių, tokių kaip M18 FUEL™ kompaktiška frezavimo įrankį ir M18 FUEL™ grandinini pjūklą.
  • 2018 m: Milwaukee pristato "High Output™" akumuliatorių liniją, skirtą įrankių su bešepetėliniais varikliais galingumui ir ilgesniam veikimo laikui užtikrinti. Ši naujovė dar labiau sustiprina jų įsipareigojimą maksimaliai išnaudoti bešepetėlinės technologijos potencialą.
  • 2019-2020 m: FUEL™ linija dabar apima platų įrankių asortimentą, įskaitant kompaktišką juostinį pjūklą M18 FUEL™ ir 9 colių pjovimo pjūklą M18 FUEL™. Didžiausias dėmesys ir toliau skiriamas bešepetėlinių variklių panaudojimui, kad būtų pasiektas aukščiausias našumas.
  • 2021-2022 m.: "Milwaukee Tool" integruoja savo bešepetėlinius įrankius su skaitmenine platforma ONE-KEY™, leidžiančia naudotojams pritaikyti, sekti ir valdyti savo įrankius. Šis bešepetėlinių variklių efektyvumo ir išmaniųjų technologijų derinys yra pažangiausias elektrinių įrankių inovacijų pavyzdys.
  • 2023 m. - dabartis: "Milwaukee" ir toliau daug dėmesio skiria naujovėms, užtikrindama, kad jų M18 FUEL™ bešepetėliniai varikliai atitiktų besikeičiančius profesionalų poreikius ir būtų kompaktiškesni nei bet kada anksčiau.

Iš to galime aiškiai įvertinti, kad "Milwaukee" strateginis dėmesys bešepetėlinei technologijai leido jiems gaminti aukštos kokybės, patvarius ir efektyvius įrankius.

Tai galėjo lemti tik M18 FUEL™ diskinio pjūklo variklio sukūrimą.

 

Kas toliau laukia bešepetėlinių variklių? Tikimės, kad daugelis prekės ženklų greičiausiai paseks "Milwaukee" kūrimo strategijomis ir sukurs panašius modelius.